Tietosuoja ja GDPR

Asiakkaamme kertoo

Tietosuoja-asiat ovat tärkeitä tilitoimiston toiminnassa. Siksi halusimme hoitaa GDPR-projektin hyvin. Clementian asiantuntemus ja palvelualttius oli ratkaisevaa projektin onnistumiselle. Tietosuoja-asiat ovat nyt dokumentoituna ja prosessina toiminnassamme. Suosittelemme Clementian asiantuntemusta niin pienille kuin isommillekin yrityksille.

Mikko Alakärppä,  Toimitusjohtaja Tilialakärppä Oy

Tietosuoja

Tietosuojasta huolehtiminen on paitsi lakisääteinen velvoite, myös välttämätöntä, kun halutaan tarjota luotettava asiakaskokemus. Henkilötietojenkäsittelyn läpinäkyvyys, osaaminen ja asianmukaiset käytännöt yhdessä riittävän tietoturvan kanssa muodostavat pohjan menestykselle. Voimme antaa tarvittaessa toteutusapua joko avaimet käteen kokonaishankkeena tai vaikkapa koulutuksen muodossa.

Tietosuojaan liittyvistä lakisääteisistä velvotteista löydät lisätietoa oheisen linkin kautta: https://tietosuoja.fi/organisaatiot

Clementia on toteuttanut useita hankkeita eri toimialoilla, joissa yritysten henkilötietojen käsittely on saatettu lainsäädännön vaatimusten mukaiseksi. Mikäli asia askarruttaa oman yrityksesi osalta, voit ottaa yhteyttä ja teemme alkukartoituksen veloituksetta.

Avaimet käteen hanke

Olemme tuotteistaneet tarpeisiinne paketin, joka auttaa yritystänne täyttämään tietosuojalainsäädännön vaatimukset. Hankkeen toteuttamisen jälkeen yrityksenne kykenee itsenäisesti hoitamaan lakisääteiset velvoitteet henkilötietojen käsittelyn suhteen.

Sisältö

  • Yrityksen henkilötietojen käsittelyn nykytila-analyysi tietosuojalainsäädännön valossa sekä muutostarpeen määrittäminen
  • Koulutusmateriaali ja hankkeessa syntyneen tiedon siirto yritykseen
  • Tietotilinpäätöksen luominen ja muu hankkeeseen liittyvä dokumentointi

Hinta 2800 euroa (alv 0%) + mahdolliset matkakulut. Kannattaa huomata, että hankkeen toteutus onnistuu mainiosti erilaisia etätyöskentelymenetelmiä käyttäen ilman fyysistä tapaamista.

Kysy lisää puhelimitse 040 359 2019 / Marko Heikkilä