Tutkimuspalvelut

Asiakkaamme kertoo

Clementia on toteuttanut yrityksemme asiakastyytyväisyyskyselyt sekä sisäiset työtyytyväisyyskyselyt jo useamman vuoden ajan. Kyselyiden raportit ovat selkeitä ja antavat meille hyvän kokonaiskuvan asiakkaidemme sekä henkilöstömme tyytyväisyyden kehittymisestä.

Mikko Lukkaroinen, Toimitusjohtaja Lukkaroinen Arkkitehdit Oy

Tutkimuspalvelut

Miten meillä menee? Mitä asiakkaat meistä todellisuudessa ajattelevat? Voiko työyhteisömme hyvin? Mitä voisimme tehdä paremmin?

Nämä kysymykset askarruttavat yritysjohtajaa ja syystäkin. Johtamisen peruskysymyksiä, joihin on hyvä saada faktatietoa.

Olemme Clementiassa toteuttaneet erilaisia asiakas- ja työtyytyväisyystutkimuksia vuodesta 2014. Tutkimus toteutetaan luottamuksellisena asiakkaalle räätälöitynä hankkeena. Luonnollisesti huomioimme mm. uuden henkilötietolainsäädännön vaatimukset. Teemme puolestanne erilaisia kyselyitä hyödyntäen joko valmiita kysymyspohjiamme tai käyttäen omaa kysymysmateriaalianne. Erikoisalamme ovat asiakastyytyväisyyteen ja työhyvinvointiin liittyvät kyselyt.

Kaikkiin tutkimuksiin sisältyy asiakkaan niin halutessa erillinen raportointikeskustelu, jossa käydään tulokset tarkemmin läpi. Käytössämme on uusimmat työkalut Webropol Oy:ltä. Näiden avulla asiakkaanne ja työntekijänne voivat helposti osallistua tutkimuksiin.

Clementian toimesta on vuosien kuluessa toteutettu satoja tutkimuksia eri asiakkaille.

Yrityksenne työtyytyväisyystutkimus alkaen 950 euroa.

Asiakastyytyväisyytenne tutkimme alkaen 960 euroa.

Kaikki hinnat alv. 0 %