Tietohallinnon palvelut

Asiakkaamme kertoo

Clementia on huolehtinut HealthEx terveysliikuntaketjun tietohallinnon kehittämisestä ja järjestelmien ylläpidosta jo vuosien ajan. Onnistunut yhteistyömalli on antanut meille enemmän aikaa oman liiketoimintakonseptimme hyödyntämiseen. Voin varauksetta suositella Clementian palveluita.

Jaana Rönkkö, Toimitusjohtaja H & F Admin Corporation Oy

Sisältö

Onkohan meillä varmuuskopioinnit kunnossa? Pitäisikö tietomme tallentaa pilveen? Miten kehittäisimme tietojärjestelmiämme paremmin tukemaan liiketoimintaamme? Kuka auttaisi hädän tullen?

Jos ICT – järjestelmät eivät ole osaamisesi ydintä, mutta niiden toiminta on liiketoiminnallesi elintärkeää, kannattaa harkita asiantuntijapalveluiden käyttöä. Tarjoamme ratkaisut niin IT-ylläpito kuin tietohallinnon kehitystarpeisiin pitkällä kokemuksella. Emme laskuta turhasta, et sitoudu kiinteisiin kuukausimaksuihin vaan maksat palvelusta ainoastaan sitä tarvitessasi. Palvelumme kattaa sekä akuuttien häiriötilanteiden ratkaisun että yrityksenne ICT-tarpeiden pitkäjännitteisen suunnittelun.  Ota yhteyttä niin voimme keskustella tarpeistanne.

Clementian  käyttämän etähallintaohjelman Windows-version voit ladata tarvittaessa täältä: Lataa AnyDesk

Mac version etäkäyttöohjelmasta löydät täältä Lataa AnyDesk.